Ці реберця – приголомшливі! Аромат Азії з'являється в результаті використання китайської приправи із п'яти спецій, приправи Asian Mop та азіатського соусу барбекю. Щоб зробити реберця ніжними як після класичного «земляного» копчення, їх треба коптити на повільному вогні. Як фінальний штрих можна посипати сушеним кунжутом. Подавайте цю страву зі смаженою овочевою локшиною або рисом, тушкованим з овочами.
Інгредієнти
2 ряди задніх свинячих ребер (всього 3,5 кг)
55 г приправи із п'яти спецій
велика сіль і свіжомелений чорний перець
480 мл азіатського соусу барбекю
1 ст. л. сушеного кунжуту
Вам знадобиться: Відсікач Жару, V-подібний рожен, піддон, викладений алюмінієвою фольгою
Підготуйте піч EGG із Відсікачем Жару ніжками вниз для непрямого нагріву
Розігрійте гриль до 150 °С
Приправте реберця з усіх боків приправою з п'яти спецій, сіллю та перцем. Покладіть реберця на V-подібний рожен, а сам рожен поставте в піддон. Поставте піддон на Відсікач Жару та закрийте кришку гриля. Готуйте 3 години, поливаючи соусом кожні 30 хвилин. Після закінчення 3-х годин натріть м'ясо соусом. Закрийте кришку гриля та готуйте 30 хвилин, втираючи соус кожні 10 хвилин. Вийміть реберця з гриля. Розріжте каре навпіл, підлийте ще соусу, посипте насінням кунжуту і подавайте на стіл.
Big Green Egg Киев © 2025








