Свиняча вирізка з кавовою приправою та персиковим барбекю-соусом від Big Green EggЯкщо Ви ніколи не використовували каву, цей рецепт приготування свинячої вирізки для Вас просто подарунок! Готувати його швидко і просто, подавати на стіл з персиковим соусом барбекю, який робиться з персикового джему. Додайте персики на грилі як яскраву і смачну прикрасу до страви, якщо хочете справити враження. Цей рецепт неодмінно має стати одним із Ваших коханих.

Інгредієнти

Кавова приправа
2 ст. л. меленої кави
1 ст. л. натурального тростинного цукру
1 ст. л. приправи чилі
1,5 ч. л. їдальні солі
1 ч. л. свіжомеленого чорного перцю
2 шматки свинячої вирізки (по 450-500 г)
1-2 ст. л. оливкової олії

Персиковий соус барбекю
300 мл персикового джему
100 мл кетчупу
2 ч. л. бальзамічного оцту
2 ст. л. коричневого цукру
0,25 ч. л. свіжомеленого чорного перцю

Вам знадобиться: Чавунні грати, термометр

  • Налаштуйте піч EGG для прямого нагрівання страви, встановіть чавунну решітку

  • Розігрійте EGG піч до температури 200 °С

Щоб приготувати приправу, змішайте у маленькій мисці каву, цукор, приправу чилі, сіль та перець. Добре перемішайте і відставте убік. Зріжте жир і тонку плівку зі шматків м'яса. Намажте вирізку оливковою олією і посипте рясно приготовленою приправою. Залишіть м'ясо на 10 хвилин.

Щоб приготувати соус, перемішайте в соусниці джем, кетчуп, оцет, коричневий цукор і перець. Поставте соусницю зверху на піч та грійте 3 хвилини. Перелийте соус у миску і дайте йому охолонути.

Викладіть м'ясо на решітку та закрийте кришку гриля EGG. Готуйте 5-6 хвилин до коричневого кольору. Переверніть м'ясо, закрийте кришку EGG і продовжуйте готувати ще 5-6 хвилин, поки м'ясо не зарум'яниться з усіх боків. Смажте доки термометр не покаже 70 °С. Викладіть м'ясо на блюдо, вільно оберніть алюмінієвою фольгою. Залишіть м'ясо на 5 хвилин.

Тонко наріжте м'ясо і подавайте на стіл із соусом.