У буряків чудовий землистий смак. Вона може бути темно-червона чи золотистого відтінку. У поєднанні з козячим сиром і трюфельною олією буряк перетворюється на вишуканий салат. Якщо Вам не знайти трюфельну олію, Ви можете замінити її високоякісною оливковою олією.
Інгредієнти
6 червоних або золотистих буряків (або ті і
інші разом), очищені та вимиті
60 мл оливкової олії Extra Virgin
велика сіль і свіжомелений чорний перець
230 г козячого сиру, порізаного на кружечки
товщиною мм, охолоджений
олія білих трюфелів або оливкова олія
Extra Virgin
1 головка цикорію, вимита та висушена (по
бажанню)
Перемішайте буряк з оливковою олією та 1 ст. л. солі в середній за розміром миску. Загорніть кожний плід у алюмінієву фольгу і покладіть на Відсікач Спека. Закрийте кришку гриля і готуйте 45-60 хвилин, поки буряк не можна буде легко проткнути вилкою. Перекладіть буряк на тацю з краями і дайте охолонути. За допомогою спеціального ножа почистіть буряк і наріжте його кружальцями.
При сервіруванні страви на окремі тарілки чергуйте шматочки буряка зі шматочками сиру. Бризніть на буряк трюфельним маслом і приправте сіллю та перцем. Прикрасьте листям цикорію (за бажанням) та подавайте на стіл.
Вам знадобиться: Відсікач Жару
Встановіть у печі EGG Відсікач Жару ніжками вниз для непрямого нагрівання страви
Розігрійте гриль до 200 °С
Big Green Egg Киев © 2025








