Сендвіч з яловичою вирізкою та хріном від Big Green EggНемає нічого кращого від цього соковитого поєднання стейка з яйцем! Це найкращий сендвіч для сніданку. Він є фаворитом серед «яйцеголових». Але не їжте його на бігу, тому що Вам знадобиться кілька серветок.

Інгредієнти
Соус із хрону
60 г сметани
1 ст. л. хрону
1 ст. л подрібненого шнитт-луку
0,25 ч. л. великої солі
0,25 ч. л. свіжомеленого чорного перцю
4 ст. л. + 2 ст. л. несолоного вершкового масла
4 булочки для сендвіча, порізаних навпіл
4 часточки великих помідорів, товщиною мм
4 (по 100 г) стейка з яловичої вирізки
велика сіль і свіжомелений чорний перець
4 великі яйця
4 скибочки сиру чеддар

Вам знадобиться: Чавунна решітка, напівкругла сковорідка

  • Налаштуйте піч EGG для прямого нагрівання страви, поставивши в неї чавунну решітку та напівкруглу сковороду, плоскою поверхнею на решітці

  • Розігрійте піч EGG до 200 °С

Щоб приготувати соус із хріном, змішайте сметану, хрін, цибулю, сіль та перець у маленькій мисці до однорідної маси. Відставте убік.

Розтопіть 4 ст. л. вершкового масла|мастила| в соусниці і поставте зверху на піч, повільно нагріваючи її. За допомогою пензлика для випічки, обмажте булочки розтопленим маслом. Покладіть їх на решітку внутрішньою стороною вниз і зачекайте, поки вони трохи не підсмажаться. Довгою лопаткою перекладіть булочки на блюдо. 4 половинки намажте 2 ст. л. соусу з хроном. Відкладіть убік.

Намажте вершковим маслом спочатку помідори, а потім стейки і приправте все сіллю і перцем. Покладіть м'ясо на грати і, поки воно обсмажується, розтопіть 2 ст. л. олії на сковороді. Розбийте яйця у сковороду. Закрийте кришку гриля EGG і готуйте хвилини, доки не схопляться білки яєць. За допомогою довгої лопатки переверніть стейки та яйця і на кожне яйце покладіть зверху по скибочці сиру. Закрийте кришку і готуйте ще 2 хвилини або доти, доки сир не розтане. Довгою лопаткою вийміть стейки і викладіть їх на нижні булочки. Потім покладіть яйце, часточку помідора та зверху ще одну булочку. Викладіть готові бутерброди на грати, закрийте кришку гриля і грійте протягом 1 хвилини, поки бутерброди стануть гарячими.

Викладіть бутерброди на блюдо і відразу ж подавайте на стіл.