Французька зелена квасоля менша і тонша, ніж звичайна зелена квасоля, і при цьому трохи ніжніша. Цей вишуканий сорт квасолі можна подати на вишуканій вечері як закуску або гарнір. Якщо не знайдете саме цей сорт, звичайна зелена квасоля стручкова теж підійде. Спробуйте цю страву разом з яловичиною, запеченою з фуа-гра.
Інгредієнти
230 г оброблених стручків французької
зеленої квасолі
2 ст. л. + 1 ст. л. оливкової олії Extra Virgin
велика сіль і свіжомелений чорний перець
60 г шинки прошутто, тонко нарізаної
2 ст. л. свіжого лимонного соку
1 ч. л. діжонської гірчиці
30 г тертого сиру Парміжіано-Реджіано
Поклавши квасолю в середню миску, полийте оливковою олією і приправте сіллю і перцем. Покладіть квасолю на лист, закрийте кришку гриля і обсмажуйте 2-3 хвилини, поки вони трохи розм'якшуться. За допомогою спеціальних рукавиць зніміть деко з решітки і перекладіть квасолю на стіл.
Поділіть приготовлені стручки на 6 пучків і загорніть кожен пучок у скибочку шинки прошутто.
Змішайте окремо лимонний сік, 1 ст. л. оливкової олії та гірчицю, довівши масу до емульсії.
Покладіть рулетики прямо на решітку. Закрийте кришку гриля та готуйте 1 хвилину. Викладіть зв'язки на тарілку. Бризніть на них оливковою олією і посипте тертим сиром. Відразу подайте на стіл.
Вам знадобиться: решітка з фарфоровим покриттям, деко для овочів.
-
Встановіть у печі EGG решітку та перфороване деко для прямого нагрівання страви
-
Розігрійте гриль до 200 °С
Big Green Egg Киев © 2025








