Овочевий рубен-сендвіч від Big Green EggВи не нудьгуватимете за відвареною солониною в цьому вегетаріанському варіанті класичного рубен-сендвіча. Краплений житній хліб - ідеальна основа для смажених грибів, перцю, шпинату і цибулі, які йдуть в компанії зі швейцарським сиром і кислою капустою. Потім все це розігрівається у грилі до рум'яної скоринки.

Інгредієнти

Заправка

120 мл майонезу
60 мл кетчупу
60 мл солодкого соусу
1 ч. л. домашнього хрону
0,5 ч. л. гострого часникового соусу
0,5 ч. л. вустерширського соусу
2 ст. л. оливкової олії Extra Virgin
800 г тонко нарізаних білих грибів
200 г нарізаної червоної цибулі
2 ч. л. подрібненого часнику
половинка смаженої болгарської червоної
перцю, порізаного на шматочки
300 г свіжого листя шпинату, вимитих і
висушених
Велика сіль та свіжомелений чорний перець
8 шматочків крапленого житнього хліба
8 скибочок швейцарського сиру
200 г кислої капусти
60 г несолоного вершкового масла

Поставте каструлю на решітку та нагрівайте протягом 10 хвилин.

Щоб приготувати заправку, змішайте в маленькій мисці майонез, кетчуп, солодкий соус, хрін, гострий часниковий соус і соус Вустершир і добре збийте все це.

Налийте в каструлю оливкову олію та киньте туди гриби, цибулю та часник. Закрийте кришку гриля і смажте на олії 3–4 хвилини, поки вміст не карамелізується. Додайте туди болгарський перець та шпинат, закрийте кришку гриля та готуйте ще 2–3 хвилини. Приправте сіллю та перцем.

Вийміть каструлю і покладіть на решітку сковороду.

Потім візьміть чотири шматки хліба і кожен з одного боку намажте по 2 ч. л. заправки. Покладіть скибочку сиру, потім чверть суміші зі шпинатом і 50 г кислої капусти. Зверху покладіть ще одну скибочку сиру, і завершіть композицію другим шматком хліба.

Розтопіть 2 ст. л. вершкового масла на сковороді. Покладіть на сковороду два бутерброди, закрийте кришку гриля і готуйте по 1 хвилині на кожній стороні. Викладіть бутерброди на блюдо. Розтопіть 2 ст. л. олії на сковороді і приготуйте два інші сендвічі. Вийміть їх із печі і відразу ж подавайте на стіл.

Вам знадобиться: решітка з фарфоровим покриттям, чавунна каструля, напівкругла сковорода

  • Встановіть решітку в печі EGG для прямого нагрівання страви

  • Розігрійте гриль до 200 °С