Ці легкі листкові бісквіти можна їсти з чим завгодно! Додайте до них у тарілку трохи вершкового масла|мастила| з|із| персика і лікер Амаретто. А для більш насиченого сніданку розріжте їх і начиніть шматочками соковитої яловичої вирізки з хроном.
Інгредієнти
330 г борошна для випікання торта
220 г звичайного борошна (візьміть більше, якщо
буде потрібно)
4 ч. л. розпушувача
0,5 ч. л. харчової соди
1 ст. л. цукрового піску
1 ч. л. столової солі
8 ст. л. несоленого вершкового масла,
порізаного на кубики
125 мл охолодженої рослинної олії
300 мл охолодженої пахти
Вам знадобиться: Відсікач жару, скляну або керамічну страву для випікання, 20–30 см у діаметрі
-
Налаштуйте піч EGG для непрямого нагріву страви, встановивши в ній Відсікач Спека ніжками вниз
-
Розігрійте піч EGG до 230 °С
Просійте в одній великій мисці борошно для торта, звичайне борошно, розпушувач, харчову соду, цукор та сіль. Додайте вершкового та рослинного масла. Виделкою або спеціальним пристосуванням змішайте вершкове та рослинне масло з борошном, щоб вершкове масло зменшилося до розмірів горошини. За допомогою вилки повільно змішайте пахту з борошном, щоб тісто набуло круглої форми. Інгредієнти повинні лише трохи змішатися, тому що ретельне перемішування зробить бісквіти жорсткими.
Викладіть тісто на посипану борошном поверхню. Візьміть качалку, попередньо посипавши її борошном, і розкотіть прямокутник завтовшки 2,5 см. Зігніть прямокутник у двох місцях, а потім знову розкотіть. Використовуючи різьбяр для печива, наріжте тісто на 10 шматків. Викладіть їх у ряд на блюдо для випікання. Покладіть блюдо на Відсікач Жару, закрийте кришку гриля і випікайте 20–22 хвилини, доки бісквіти не стануть трохи золотистими.
Big Green Egg Киев © 2025








